Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelgenemuiden

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

5 oktober Nationale Kringloopdag in de Dorcaswinkel Genemuiden.

Op zaterdag 5 oktober leggen we bij de Dorcaswinkel de rode loper uit.

Kom profiteren van alle extra koopjes die we speciaal voor deze dag hebben verzameld.

 

Alle speelgoed, meubels, elektra, kortom alles wat op de bovenverdiepingen staat gaat met 50% korting de deur uit. Dus je moet er eventjes de trap voor beklimmen, maar dan heb je wel wat!

 

Afhankelijk van de weersomstandigheden willen we een stuk van het buitenterrein inrichten met leuke koopjes. Er is koffie met wat lekkers erbij en ook aan de kinderen wordt gedacht.

En verder is het natuurlijk heerlijk rondstruinen in de winkel, dat blijft een feestje !

 

In december 2014 is de Dorcaswinkel van start gegaan, dus we zijn bijna 5 jaar onderweg met zijn allen. Het succes is overweldigend en inmiddels hebben we een hele grote groep vaste klanten. Dagelijks ontmoeten we weer nieuwe mensen die soms van heinde en verre komen om een bezoek te brengen aan de Dorcaswinkel in Genemuiden. We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie spullen die bij ons ingeleverd worden, want daar staat of valt alles mee. Maar bij deze toch een oproep aan iedereen om geen spullen in te leveren die kapot, vies en niet meer verkoopbaar zijn. Hier doet u ons geen plezier mee, sterker nog, hier moeten wij zelf geld bij leggen om het af te voeren. Zo schieten wij ons doel voorbij. Wij hopen op begrip als wij spullen bij de deur weigeren of als meubels niet meegnomen worden door onze ophaaldienst.

 

Graag steken we nog even de loftrompet over onze grote groep trouwe vrijwilligers. Ter ere van ons 5 jarig bestaan gaan wij eind van het jaar even gezellig uit met elkaar, dat hebben ze wel verdiend, want zonder hen was dit alles niet mogelijk.

 

Benieuwd naar alle projecten van Dorcas, die mede door onze geweldige opbrengsten ondersteund worden: kijk op de website www.dorcas.nl

Graag tot ziens op 5 oktober of op onze andere openingsdagen.
Dinsdag tm zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Inbreng spullen tot 15.30 en op zaterdag tot 12.30 uur.

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer