Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelgenemuiden

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Dorcasbus voor Genemuiden.

Dorcasbus voor Genemuiden

Het is zover !!

Na 1,5 jaar rondgereden te hebben met een Dorcas-aanhanger, was de tijd rijp voor een heuse Dorcasbestelbus !  Het is een ouwetje maar we zijn er maar wat blij mee. Wat een aanwinst voor onze bezorg- en ophaaldienst.

Want lieve mensen er gaan wat transporten heen en weer tussen de Dorcaswinkel en menig privé-adres in de wijde omtrek.  Zowel om te bezorgen als om goederen op te halen.  Onze omzetcijfers van het eerste half jaar liegen er dan ook niet om: ruim €  100.000,- staat er tot nu toe op de teller. Het is echt waar,  geen typefout, er staat geen nulletje teveel !  Na aftrek van de onkosten en uiteraard de BTW gaat het geld naar “ons” project in Albanië. 

Het vervult ons met dankbaarheid . Dank aan alle gevers, kopers en onze onmisbare vrijwilligers. 

 Vanaf 21 september willen we ook op woensdag open.  Vrijwilligers voor diverse dagdelen en voor zaterdagmiddag zijn van harte welkom.  Belangstelling? Vul een formulier in, verkrijgbaar  in de winkel op de Schering 25 in Genemuiden. Of mail naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@gmail.com

Binnenkort verwachten we weer een behoorlijke uitbreiding van onze boekenvoorraad. Dus loop eens binnen voor het aanvullen van uw vakantiebibliotheek. 

Graag tot ziens !

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer