Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelgenemuiden

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

De Dorcaswinkel is klaar voor het nieuwe seizoen.

Alle zomerkleding is na de laatste stuntweek afgevoerd naar het Dorcaskledingdepot in Hasselt en de najaars- en wintercollectie hangt alweer te pronken in de schappen.
Vanwege een overvloed aan boeken, gaan wij nog even door met onze befaamde boekenmarkt. Alle boeken op de boekenkraam 2 voor €1,- Dus sla je slag en vertrek met een lach !
Helaas worden wij nog regelmatig geconfronteerd met goederen die buiten de openingstijden bij de winkel worden neergezet.
Over het algemeen laat juist de kwaliteit van die goederen nogal eens te wensen over, waardoor wij zelf opdraaien voor de afvalkosten.
Dit is erg frustrerend. We gaan uit van ieders goede bedoeling, maar kom tijdens onze openingstijden. Dinsdag tm zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur kunt u uw spullen inleveren, mits geschikt voor ons assortiment. Kom ruim voor 16.00 uur dan heeft u nog even tijd voor een kop koffie! Een belletje of fotootje mailen van grotere artikelen voorkomt teleurstelling. Wij vragen uw begrip en ontmoeten u graag in onze winkel aan de Schering 25 te Genemuiden.

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer