Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelgenemuiden

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

DORCASWINKEL GENEMUIDEN EN REGIODEPOT HASSELT NEMEN NIEUWE VRACHTWAGEN IN GEBRUIK.

Misschien heeft u hem al zien rijden door de straten van Zwartewaterland en wijde omgeving.

De nieuwe vrachtwagen van Dorcas.

Vanwege een steeds grotere goederenstroom van en naar de winkel en toenemende logistieke activiteiten van en naar het regiodepot is er vanuit de logistieke afdeling in Andijk het verzoek gekomen om ook op logistiek gebied de krachten te bundelen. Het streven is om de wagen zo efficiënt mogelijk in te zetten om onnodige kosten te voorkomen. Een wagen met laadklep was al langere tijd een stille wens van de winkel om zowel de chauffeurs als de goederen heelhuids op de plek van bestemming te krijgen.  Deze wagen wordt niet alleen door de Dorcaswinkel en regiodepot gebruikt maar eind van het jaar wordt hij ook ingezet voor de Dorcasvoedselactie.

 

Op dinsdag en vrijdag gaan we nu zowel ochtenden als middagen rijden voor de winkel.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar chauffeurs met minimaal BE rijbewijs voor diverse dagen zowel voor de winkel als voor het regiodepot. Met een paar uurtjes per dag zijn wij al enorm geholpen.

Ook kunnen wij nog vrijwilligers gebruiken voor het aanvullen van de winkel, magazijnwerk, boekenafdeling, sorteerafdeling.

Interesse? Vul een formulier in bij de Dorcaswinkel of mail waar je belangstelling naar uitgaat naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@gmail.com

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer