Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelgenemuiden

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Speed-daten in de Dorcaswinkel

We zijn nu ruim 4 jaar onderweg met zijn allen en verwonderen ons iedere maand opnieuw over de geweldige opbrengsten die we kunnen genereren voor het Dorcaswerk wereldwijd.

Prachtig om te zien hoe we samen met onze enthousiaste club vrijwilligers deze prachtige resultaten kunnen behalen. Wekelijks ontmoeten we nieuwe klanten die veelal vanwege de mond-op-mond reclame een kijkje komen nemen. We zijn onder de indruk van de prachtige spullen die bij ons ingeleverd worden voor de verkoop. De Dorcaswinkel heeft echt een plek gekregen in de samenleving van Zwartewaterland en omstreken en daarmee ook het mooie werk van Dorcas Hulp.

 

Om de drukte aan te blijven kunnen en de kwaliteit van de winkel op het huidige peil te houden hebben wij behoefte aan meer vrijwilligers. Er is behoefte aan magazijnmedewerkers, goederensorteerders, boekenliefhebbers, kledingsorteerders, winkelmedewerkers, kassamedewerkers, leidinggevende dagcoördinatoren en nieuwe bestuursleden. Keus genoeg !

Belangstelling? Kom naar de speeddate op donderdagavond 9 mei a.s. van 19.00 tot 20.30 uur en wie weet vind ook jij een  plek binnen dit mooie vrijwilligerswerk.

Op deze avond vertellen wij jou alle ins en outs van het werken in de Dorcaswinkel.

Wat gebeurt er allemaal aan de Schering?  Wat gebeurt er met de opbrengsten ?

Ook kun je in gesprek met vrijwilligers en bestuur en wie weet maken hun ervaringen jou wel net zo enthousiast.

De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur en blijft warm tot circa 20.30 uur.

Voor alle duidelijkheid: het wordt geen koopavond, maar een avond om ons netwerk van gemotiveerde vrijwilligers, dagcoördinatoren en bestuursleden uit te breiden. Laat je vrijblijvend informeren. Kom, wees welkom en help ons om het verschil te maken in een mensenleven !

 

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer